• Private

  Alle kan lære førstehjælp - og et førstehjælpskursus lærer dig de helt grundlæggende principper, så du kan reagere, når en alvorlig ulykke opstår.

  Du bør vide at det eneste du kan gøre forkert er ikke at gøre noget. Med kun en lille indsats, kan du redde et andet menneskes liv.

  Målet med førstehjælpskursus er, at gøre dig i stand til at yde den rette hjælp ved ulykker og pludselig opstået sygdom.

  Du kan bruge et førstehjælpskursus derhjemme, på arbejdspladsen, og når du færdes udenfor. Kort sagt, hvor som helst og når som helst!

  Vi afholder mange forskellige typer førstehjælpskurser, og du kan tage lige det kursus, der passer til dig. Vi har kurser, der er målrettet feks. førstehjælp- til Kørekort, -for børn,  -i brug af hjertestarter m.m.

  Færdselsrelateret førstehjælp, Klar til kort, førstehjælp til kørekort, intet kørekort uden førstehjælp.

  Kært barn har mange navne, men alle de nævnte førstehjælpskurser er ét og samme kursus, som man skal have gennemgået før man kan tage et kørekort.

  Færdselsrelateret Førstehjælp

  Alle, der tager kørekort for første gang, skal have gennemført et færdselsrelateret førstehjælpskursus. Du kan ikke komme op til teoriprøve med mindre du har taget 8 timers færdselsrelateret førstehjælp.

 • Beskeden er sendt!
   


Kurser

RAO Førstehjælpskurser tilbyder flere forskellige førstehjælpskurser.

Læs mere

Kurser

Tilmeld Kursus

Oversigt over alle planlagte førstehjælpskurser

Læs mere

Tilmeld Kursus

"In House Kurser"

Det vil sige at RAO Førstehjælpskurser sender en instruktør ud på din arbejdsplads eller et sted efter dit valg.

Læs mere

"In House Kurser"

Gratis Førstehjælpskursus

Vi tager vores sociale ansvar seriøst og derfor vil vi på vores måde gerne bidrage til et bedre samfund samt hjælpe familier som har det økonomisk hårdt.

Læs mere

Gratis Førstehjælpskursus

Kampagne

Hjerte Lunge Redning med Hjertestarter - KUN Kr. 3.975 + moms

Læs mere

Kampagne