Om os

RAO Førstehjælpskurser er en konsulent virksomhed som tilbyder førstehjælpskurser til den offentlige og private sektor. Vi tilbyder kurser for en bred vifte af kunder fra store virksomheder til små virksomheder, Private personer, lokalsamfund, sport og fritid, skoler, spille-ordninger, børnehaver, vuggestuer, dagplejemødre og forældre.  

Vores kurser er baseret på kundens behov og krav, hvorfor vi også tilbyder kurser som kunden selv kan sammensætte. Det gør, at vores kurser opfattes som fleksible og disse dækker netop virksomhedens behov og ønsker.  

Vi er stolte af at kunne levere en meget professionel service i alle aspekter af førstehjælp. RAO Førstehjælpskurser samarbejder også med andre professionelle undervisere og konsulenter i hele Danmark, som betyder, at vi er i stand til at levere vores tjenester over hele landet. Det betyder endvidere, at vi kan undervise med kort varsel såfremt et behov herom måtte opstå.Om os

RAO Førstehjælpskurser er en konsulent virksomhed som tilbyder førstehjælpskurser til den offentlige og private sektor.

Læs mere

Om os

Vores Instruktører

RAO Førstehjælpskurser tilbyder den højeste kvalitet af undervisning indenfor førstehjælp på markedet i dag.

Læs mere

Vores Instruktører

Vores Værdier

Hos RAO Førstehjælpskurser modtager du den form for kvalitet og service du forventer af et firma der tager sine kunder og ansvar seriøst.

Læs mere

Vores Værdier

Nyheder

Nyheder fra branchen

Læs mere

Nyheder