• Gratis Førstehjælpskursus

  VIP FREE ELEV (VFE)

  Hos RAO Førstehjælpskurser tager vi vores sociale ansvar seriøst og derfor vil vi på vores måde gerne bidrage til et bedre samfund samt hjælpe familier som har det økonomisk hårdt.

  Vi har derfor besluttet at vi gerne vil give personer i alderen 17-20 eller deres forældre mulighed for at søge om gratis færdselsrelateret førstehjælp, såfremt børn er hjemmeboende og enten den ene eller begge forældre er arbejdsløse og eller på overførselsindkomst.

  Sådan søger du om at blive VIP FREE ELEV (VFE)

  Det er ikke noget der kræver at udfylde store ansøgningsformular. Det eneste det kræver er bare at du skriver en mail til info@rao.dk og fortæller, hvorfor netop du eller dit barn skal have mulighed for at få gratis færdselsrelateret førstehjælp (VIP FREE ELEV (VFE)). Vi vil derefter behandle din mail og vende tilbage med et svar hurtigst muligt.

  Bemærk venligst at det er RAO Førstehjælpskurser, der bestemmer hvilket hold (dato & sted) man får lov til at blive VIP FREE ELEV på.

  Vi vil som udgangspunkt bestræbe os på at have én fast ledig plads til VIP FREE ELEV (VFE) på hver færdselsrelateret førstehjælpskursus som gennemføres men der gives desværre ikke garanti herom.

  Holdet aflyses såfremt der ikke er nok deltager! (ingen kompensation ved aflysning eller ved ændringer)

   

  Opfordring til ansøgere

  Søg endelig om at blive VIP FREE ELEV om du virkelig mener at du er berettiget til det og det vil hjælpe dig økonomisk!

  Afslag

  Vi vil bestræbe os på at hjælpe flest mulige familier men vi uddyber ikke vores afslag og der gives ikke nogen form for kompensation ved afslag, aflysning eller anden form for flytning eller ændring af kursus tidspunktet.

 • Beskeden er sendt!
   


Kurser

RAO Førstehjælpskurser tilbyder flere forskellige førstehjælpskurser.

Læs mere

Kurser

Tilmeld Kursus

Oversigt over alle planlagte førstehjælpskurser

Læs mere

Tilmeld Kursus

Private

Du kan bruge et førstehjælpskursus derhjemme, på arbejdspladsen, og når du færdes udenfor. Kort sagt, hvor som helst og når som helst.

Læs mere

Private

"In House Kurser"

Det vil sige at RAO Førstehjælpskurser sender en instruktør ud på din arbejdsplads eller et sted efter dit valg.

Læs mere

"In House Kurser"

Kampagne

Hjerte Lunge Redning med Hjertestarter - KUN Kr. 3.975 + moms

Læs mere

Kampagne